Varaa aika

Tervetuloa!

Kun tunnet itsesi kauniiksi voit myös hyvin. Me ihmiset olemme kaikki erilaisia riippumatta siitä kuka olet tai millaisen tyylin tahdot, joten olet aina lämpimästi tervetullut meille!

Palvelut

Tyylilläsi haluat näyttää kuka olet. Meille on tärkeää sinun sisäinen että ulkoinen olemuksesi. Meidän palveluksessamme otamme huomioon kasvojen muodon, elämätyylin ja henkilökohtaisen tyylin.

Leikkaus

Sisältää konsultoinnin, leikkauksen, hoito- ja muotoiluohjeet siitä miten parhaiten hoidat hiuksiasi kotona. Hiusten pesu ja föönaus lisäpalveluna ajanvarauksen yhteydessä.

Värjäys

Sisältää konsultoinnin, värjäyksen, hiusnaamion ja päänahkahieronnan, föönauksen ja kevyen muotoilun. Leikkauksen voit valita lisäpalveluna ajanvarauksen yhteydessä. Valitse meidän erilaisten värjäyspakettien joukosta, yksi väri, monta eri väriä, raidat, väritekniikat kuten balayage tai ombré.

Hiustenhoito

Sisältää hiusanalyysin, Kérastase hiustenpesun, päänahkahieronnan, föönauksen ja kevyen muotoilun. Leikkaus lisäpalveluna ajanvarauksen yhteydessä. Me räätälöimme hiustenhoitokäsittelyn juuri sinun ainutlaatuisille hiuksillesi.

Permanentti

Sisältää konsultoinnin, hiustenpesun, permanentin, föönauksen tai rullauksen. Leikkaus ja sävytys lisäpalveluna ajanvarauksen yhteydessä.

Kampaus, muotoilu

Sisältää föönauksen, rullauksen, muotoilun muotoiluraudalla. Hiustenpesu lisäpalveluna ajanvarauksen yhteydessä.

Juhlakampaus tai stailaus

Ajanvaraus vain puhelimitse

Morsiuskampaus

Ajanvaraus vain puhelimitse. Laskutamme 45€/tunti koekampauksesta, 65€/tunti morsiuskampauksesta.

Meikkaus

Juhla- ja morsiamen meikkaus. Ajanvaraus vain puhelimitse.

Silmäripset ja kulmakarvat

Kulmien ja ripsien värjäys. Kulmien muotoilu pinsetillä.

Hiustenpidennykset

Lisätietojen saamiseksi ota yhteyttä meihin.

Lahjakortti

Hemmottelua jollekin josta välität! Hetki arkiluksusta, tulla hemmotelluksi rentouttavassa salonkimiljöössä on arvostettu lahja. Voit myös helliä itseäsi ylellisillä hiustenhoitotuotteilla lahjakortin muodossa.

HUOM!

Muistaa, kun tilaat aikaa netistä – Isompia muutoksia leikkaukseen tai värjäykseen joudutaan varaamaan enemmän aikaa. Hiusten määrästä ja pituudesta riippuu sekä aika että tuotteiden määrä sekä hinta.

Huomioithan myös, että ajanvarauksen peruminen täytyy tehdä 24 tuntia ennen varattua aikaa välttääksesi laskutusmaksumme joka on 20€ leikkauksista ja 60€ värjäyksistä tai muista teknisistä käsittelyistä!

Yrityksemme

Marula Hair Salon oli aikaisemmin nimeltään Anki’s Hårstudio. Kampaamo on ollut samassa paikassa Kauppiaankatu 18, Pietarsaaren keskustassa aina vuodesta 1985 lähtien.

Marula Hair Salon kuuluu Lórèal Club Royaliin sekä Kérastase Ambasadöriin. Me päivitämme ammattitaitoamme säännöllisillä koulutuksilla.

Me Salonki Marulassa olemme joukko innokkaita ja ammattitaitoisia kampaajia. Luovuus ja intohimo on luonnollinen osa työtämme ja meidän asiakkaana olet aina keskipisteenä. Meidän harmonisessa salongissa tunnet asiakkaana rauhallisen ilmapiirin ja olet hemmoteltavana parhaalla mahdollisella tavalla.

Tiimi Marula koostuu seuraavista henkilöistä:

Sofia
Biskop-Wärn
Annika
Backström
Linnea
Granlund
Isabella
Jungell
Johanna
Sundqvist

Tuotteet

Haluamme tarjota vain parhaita hiustenhoitotuotteita. Siksi valitsemmekin korkealaatuisia tuotteita työssämme kuten Lórèal Professionel, Kérastase ja Redken.

Käytämme maailmankuulun ghd:n korkealaatuisia muotoilutyökaluja, joille olemme myös jälleenmyyjiä.